Welkom op de site van Henk

'beste vrienden, dank voor uw bezoek en berichtje"

E-mail Website 19. nov, 2021

Ronald

Geweldig al deze fietstochten en de verhalen. Zelf ben ik een beginnende lange afstand fietser. Met mijn langste tocht de elfstedentocht. Het smaakt naar meer. Zeker nu ik jou site heb gezien. Het fietsen in de nacht wat je vertelden herken ik wel. Dit
omdat ik geregeld in de nacht fiets voor mijn werk. (Ploegendienst). Maar nu wil ook wel eens 24 uur fietsen. Je hebt me in ieder geval gemotiveerd om dit in 2022 te gaan doen. Dus als je nog tips hebt😁. Verder wens ik je nog veel veilige kilometers.

E-mail 8. dec, 2020

Aida

Hallo Henk,Hoe is het ermee? Mooie foto’s op je site!

Groetjes uit Hawaii

E-mail 22. nov, 2020

Nanny

Heel indrukwekkend en prachtig wat jij allemaal hebt gedaan gezien en meegemaakt tijdens je fietstocht, Henk 😍

Heel mooie site !! Groetjes, Nanny

E-mail 18. jul, 2020

Hans Haneveld

Henk , leuk dat ik jou heb mogen ontmoeten , hele mooie site !!! Heb een stukje gelezen en het filmpje gezien , ga de rest zeker bekijken , hoop dat we elkaar nog eens spreken , een half uur is veel te kort , wel heel veel succes met jou mooie fietstochten
. Groeten Hans

E-mail Website 24. jun, 2020

Imke van de Venne

Hallo Henk! Via Arno den Hollander heb ik jouw website doorgekregen! Met heel veel plezier heb ik je website bekeken, de filmpje, kunstwerken... wat tof wat je doet! Heel graag zou ik even persoonlijk contact met je willen opnemen vanwege ons festival.
Begrijp van Arno dat jij je hebt aangemeld voor een mooie lezing. Kunnen we contacten? keistadfietsfestival@gmail.com


Enthousiaste groeten, Imke van de Venne

E-mail 16. jun, 2020

Arno den Hollander

Hoi Henk

Met bewondering heb ik naarje website gekeken en respect wat je allemaal doet en gedaan hebt.

E-mail 14. nov, 2019

Bob Verweij

Ha Henk, wat een mooie site en wat een goede verhalen. Graag zou ik een video portret van je maken. Zou je daar interesse in hebben? Zo ja, mail me dan aub op weijbob@gmail.com. Zelf ben ik beginnend vakantie fietser. Ik hoor graag van je!

E-mail 27. mei, 2019

Hidde

Hoi Henk, erg leuke en inspirerende site. Lees de verhalen van voornamelijk de verre reizen met veel plezier. Tevens nog veel dank voor de hulp met mijn lekke band nabij Schokkerhaven!

Nog veel goede kilometers gewenst!

E-mail Website 18. dec, 2018

Eric

Hoi Henk, leuke site

E-mail Website 16. mei, 2018

Van eijk

Hoi henk

Hier een berichtje uit Arum een klein dorpje van de elfstedenwandeltocht. We hebben het kaartje van u ontvangen!! Uit Zutphen.. na donderdag komen de kaartjes binnen vanuit het hele land!! Zo leuk!! We hebben ondanks het weer vorige week donderdag genoten van
alle wandelaars!! Tot volgend jaar?!?! Groetjes van de limonadekinderen

E-mail 19. mrt, 2018

claire

Mooie site pap! Nu nog een boek... :D

E-mail Website 19. mrt, 2018

HenryHoi Henk, net je site ontdekt. Met bewondering en toch ook met een stukje jaloezie gelezen. Respect . Dat pakken ze nooit meer van je af.

E-mail 2. mrt, 2018

Renate

Hoi Henk,Wat een erg mooie nieuwe site heb je gemaakt: nog overzichtelijker dan de vorige.

Mede door je leuke anekdotes erg boeiend om te lezen over je avonturen en prestaties.Ik heb oa een kennedymars met je ondernomen en heb ervaren dat er veel doorzettingsvermogen voor nodig is maar het na afloop ook veel voldoening geeft.Ik hoop dat je nog veelmooie fiets/wandelprestaties etc gaat toevoegen.

Succes met de site!!

Deel deze pagina